Consumptief kredietnieuws

Energielabel volgend jaar 25x zo duur! Hoe bespaar je bijna € 200,-?

Heeft je woning op 1 januari 2021 nog geen (definitief) energielabel, dan kun je dat dan alleen nog verkrijgen na een bezoek van een energie-deskundige. Kosten: € 190,-. Op dit moment kost een online aanvraag slechts enkele euros. Ontdek  hoe en waarom?  

Meer vakantiegeld dit jaar. Pakt dat ook voor jou goed uit?

Mei brengt een meevallertje, voor werknemers. Volgens salarisverwerker ADP zorgen aanpassingen bij de Belastingen ervoor dat bijna iedereen er netto iets op vooruit gaat. Maar krijg je deze maand ook echt je vakantiegeld, gezien de Corona-crisis?

Meer ruimte nodig? Zo financier je een verbouwing het beste.

Gezinsuitbreiding, meer thuiswerken, een nieuwe keuken? Hoe bekostig  je als woningbezitter met een hypotheek een grote verbouwing? Kies je voor een tweede hypotheek of zijn nog er andere mogelijkheden?

Rood staan door Corona. Waarom is dat een kostbare geschiedenis?

Veel mensen hebben door de crisis (tijdelijk) minder inkomsten. Kom je daardoor met je bankrekening ‘in het rood’ dan is dat duur. De grote drie banken verlaagden de rente met maar liefst 3%. Maar rood staan blijft kostbaar. Waarom? En wat doe je eraan?

Duurzaamheidsprofiel.nl - gunstig geld lenen voor lagere maandlasten

2020 kende de zonnigste lente ooit. Logisch dat steeds meer huiseigenaren kiezen voor zonnepanelen. Het rendement is aantrekkelijk. Maar hoe financier je dat het gunstigst? Via je postcode + huisnummer helpt Duurzaamheidsprofiel.nl je op weg.

Niet de deur uit? Toch persoonlijk advies via de webcam.

We leven (even) in onzekere tijden. Het Corona-virus houdt ons binnen. Toch draait de wereld door en heb je  misschien juist vragen voor je financieel adviseur. Via de webcam kan dat eenvoudig en toch heel persoonlijk. Inclusief meekijken op zijn scherm.

Financiële onzekerheid? Vraag je adviseur om raad.

Horeca en winkels dicht, rode cijfers op de beurs, een onzekere huizenmarkt. Veel Nederlanders maken zich zorgen. Om hun gezondheid en die van hun naasten, maar ook over hun financiële situatie, nu of straks. Met welke vragen kan je adviseur je helpen?